Кто и зачем запустил черный пиар в Уанет?

Кто и зачем запустил черный пиар в Уанет?
И что может ответить клеветникам ОАО "Тайга"?

"Торф"-"Тайга". Вся правда об аренде недвижимости.

"Торф"-"Тайга". Вся правда об аренде недвижимости.
Торф-Тайга - единая экосистема в природе, но в социуме Украины бывает иначе...

понеділок, 11 серпня 2008 р.

УНІАН Компанія «Тайга» заявляє, що є власником будівлі по Великій Васильківській, і пропонує «Укрторфу» сісти за стіл переговорів


[16:19 05.08.2008]


Київ. 5 серпня. УНІАН. ВАТ «Тайга» заявляє, що є власником будівлі по Великій Васильківській, 65, і пропонує державному концерну «Укрторф» сісти за стіл переговорів для врегулювання подальших взаємин на умовах договору оренди.
Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції в УНІАН заявила перший заступник голови правління, начальник юридичного відділу ВАТ «Тайга» Світлана СТОЛЯРЕНКО.
Вона нагадала, що Верховний господарський суд України своєю ухвалою від 24 червня підтвердив право власності ВАТ «Тайга» на будівлю по Великій Васильківській, 65. Вона уточнила, що зараз ВАТ «Тайга» не відомо про те, чи оскаржена ця ухвала в касаційному порядку у Верховному суді України. При цьому вона нагадала, що 24 липня за даним рішенню суду було відкрите виконавче провадження, котре, утім, не було здійснене у зв`язку з силовим протистоянням, що його супроводжувало.
В зв`язку з цим С. СТОЛЯРЕНКО зазначила, що керівництво компанії здивоване діями співробітників «Укрторфу», а також групи невідомих осіб на чолі з народним депутатом України, головою Незалежної профспілки гірників (НПГ) Михайлом ВОЛИНЦЕМ, які перешкоджали силовим методом виконанню судового рішення. При цьому вона допустила, що участь у конфлікті нардепа може бути викликана тим, що НПГ, так само як і «Укрторф», без правових підстав орендує в цій же будівлі площі.
За словами С. СТОЛЯРЕНКО, під час колотнеч 25 липня і 30 липня співробітникам компанії «Тайга», зокрема й жінкам, були завдані різні тілесні ушкодження, факт яких був зафіксований медекспертизою. У зв`язку з цим, повідомила С. СТОЛЯРЕНКО, співробітники компанії як фізичні особи звернулися в Печерське районне відділення міліції м. Києва з відповідними заявами.
Під час прес-конференції також був продемонстрований відеозапис, на якій М. ВОЛИНЕЦЬ намагається перешкоджати доступу в приміщення, зайняті «Укрторфом», співробітників «Тайги», а також представникам міліції, які пасивними діями намагалися запобігти протистоянню.
Тим часом голова правління ВАТ «Тайга» Василь СОБЧЕНКО звернувся до присутнього на прес-конференції директора Державного концерну "Укрторф" Віктора ЮРЧЕНКА з пропозицією сісти за стіл переговорів і укласти належним чином договір оренди.
Довідка УНІАН. Кабінет міністрів України постановою від 3 травня 2007 р. №689 створив Державний концерн “Укрторф”. До концерну увійшли підприємства: Волиньторф, Житомирторф, Київторф, Коростишевський завод “Реммашторф”, Поділляторф, (м. Хмельницький), Рівнеторф, Сумиторф, Чернігівторф і Укрінспаливо (Черкаська обл.).
Державний концерн “Укрторф” є державним господарським об`єднанням, контроль за діяльністю якого здійснює Міністерство вугільної промисловості.
Концерн здійснює координацію роботи його учасників, яка проводиться за принципом єдиного технологічного процесу, пов`язаного з видобуванням і переробкою торфу.

Немає коментарів: